Omdat de vertrekdatum nadert word het tijd om de fiets ‘vluchtklaar’ in te pakken. Net als de rest van alle kampeerspullen. Paul heeft twee grote en stevige dozen meegenomen voor het fietsvervoer. Alleen het stuur draaien, wat bescherming eraan en ze kunnen er zo ingereden worden is het plan.

[Not a valid template]

We pakken de paklijst erbij en beginnen vooraan met wegstrepen. Langzaam vult elke fietstas zich met zijn eigen afdeling. Keuken, tent + slaapspullen, medische afdeling, een tas met Yvettes kleding enz.

Paul is begonnen om de fietsen ‘vluchtklaar’ te maken.
En dan ontstaat er een kleine tegenvaller…

Paul gaat samen met de doos op de weegschaal.. en deze blijkt met fiets en karton al 25 kg te zijn.
Dat betekend dat we samen met de fietstassen 10 kg overgewicht hebben. Vervelend, want wat ga je schrappen?
Brainstormen helpt. Paul begint aan het karwei de fietsen half te demonteren(stuur los, zadel eraf, voorwiel eruit) en het pakket kleiner te knutselen. Uiteindelijk is het gelukt 2.5 kg per fietsdoos te besparen. Dat betekent dat we nog 5 kg moeten bezuinigen in onze paklijst. Dat wordt een uitdaging voor vrijdag..