Amerika en een deel van Canada, daar zijn Yvette en ik het wel over eens. Maar waar we precies zullen starten en eindigen weten we nog niet exact. Het bepalen van een route is wederom een moeilijke planning, waar veel externe factoren invloed op hebben. Denk hierbij aan: extreme klimaatverschillen, landschapsafwisseling creëren op basis van geografische ligging zodat het fietsen niet saai wordt. Of ergens zeker NIET zijn als de beren veel honger hebben. Van al deze factoren proberen we een ideale mix te maken. Een mix die de ideale route zou moeten worden. Ook hoofd-windrichtingen en hoge bergpassen kunnen bepalend zijn voor het uitstippelen. Kortom, het bepalen van een geschikte route kost tijd. We zijn volop aan het plannen voor ons nieuwe avontuur. Vanaf april 2016 hebben we 6 á 7 maanden de tijd om dit werelddeel te ontdekken. Benieuwd hoe we precies gaan fietsen, schrijf je dan hier, beneden aan de pagina, in en krijg automatisch een mail als er een nieuwe fietsupdate verschijnt.